Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

* Grote veiling Hoofddorp *

25 november 2017 - 09:00

Zaterdag 25 november a.s. organiseren wij voor de 2e keer dit jaar een “Grote Veiling” in het Gebouw “De Jeugd van Gisteren” te Hoofddorp.

Behalve losse kavels worden er insteekboeken, albums (met en zonder zegels), verzamelingen, specialiteiten, rondzendboekjes, partijen, kistjes, dozen, enz. aangeboden. Houdt u van uitzoeken, sorteren,snuffelen of van verrassingen tegen lage prijzen, dan mag u deze veiling niet missen.

Vanaf 09.00 uur kunt u de 992 kavels, zie de kavellijst in dit blad, op uw gemak bekijken. Om 13.00 uur beginnen we met veilen en om 17.30 uur moet de zaal weer leeg en opgeruimd zijn. Tijdens deze dag kan er niet geruild worden en zullen de 5 cent zegels, de 2-euro boeken en de poststukken niet aanwezig zijn.

Wilt u, als niet-lid van onze vereniging, deze veiling bijwonen en eventueel meebieden, dan bent u van harte welkom als introducee. Indien u de kavellijst vooraf wilt ontvangen, dan kunt u uw naam en adres opgeven per e-mail naar ronald.peters@xs4all.nl. U krijgt ons clubblad dan per post thuisgestuurd.
De kavellijst staat ook op onze website in het maandblad van november.

Gegevens

Datum:
25 november 2017
Tijd:
09:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Jeugd van Gisteren
Beemsterstraat 4
2131 ZB, Hoofddorp
+ Google Maps
Telefoon:
(023) 564 29 93