Grote Veiling op zaterdag 23 maart.

SPECIALE VEILING OP ZATERDAG 23 MAART

Zaterdag 23 maart organiseerden wij weer onze halfjaarlijkse grote, speciale veiling. De opkomst was met 65 kopers zeer goed en van de 1088 kavels zijn er 345 verkocht. De aanwezige bezoekers genoten van deze dag en de te gekke kavels. Vanaf 9.00 uur druppelden de eerste belangstellenden binnen om te snuffelen in de enorme hoeveelheid. Om 13.00 uur begon het veilen, waarna om 16.30 uur het laatste item onder de hamer ging.

Voor de inwendige mens werd uiteraard ook goed gezorgd door de dames van de catering, waarvoor weer dank.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag.

———————————-

Zaterdag 23 maart a.s. houden wij weer onze “Speciale Veiling” in Hoofddorp. Dat is een maand eerder dan gebruikelijk en dat komt omdat het op 27 april “Koningsdag” is en dat is geen dag om een grote veiling te houden!

Houdt u van uitzoeken, sorteren, snuffelen, specialiteiten en verrassingen tegen zeer lage prijzen, zorg dan dat u op 23 maart aanwezig bent, want dan heeft u alle tijd om dit moois op uw gemak te bekijken.

Noteert u 23 maart alvast in uw agenda want dit spektakel mag u niet missen. Kavels voor deze veiling kunt u t/m zaterdag 9 februari (ruilbeurs in Hoofddorp) inleveren bij de veilingmeester.

Zaterdag 23 maart zullen er in Hoofddorp “speciale kavels” geveild worden. U kunt dan de hele ochtend de kavels bekijken en ’s middags wordt de veiling gehouden. Onder “speciale kavels” verstaan wij: stockboeken, partijen, kistjes, dozen, rondzendboekjes, enz.

Alle kavels zijn niet gekeurd en moeilijk te omschrijven.
Advies: kom kijken van 09:00 tot 13:00.

Houdt u van uitzoeken, sorteren, snuffelen, specialiteiten en verrassingen tegen zeer lage prijzen? Zorg dan dat u op 28 april aanwezig bent, want dan heeft u alle tijd om dit moois op uw gemak te bekijken!

  • Zaal open: 09:00
  • Kavels bezichtigen: 09:00 – 13:00
  • Aanvang veiling 13:00
  • Verwacht einde om 17:30
Dit bericht is geplaatst in Nieuws 2019. Bookmark de permalink.